Любимата на всички български деца, тинейджъри и техните родители писателка Юлия

...
Любимата на всички български деца, тинейджъри и техните родители писателка Юлия
Коментари Харесай

Юлия Спиридонова ще зарадва малките си читатели с нова коледна приказка

Любимата на всички български деца, тинейджъри и техните родители писателка Юлия Спиридонова - Юлка е подготвена с коледния подарък за най-малките си читатели. Вълшебната приказка  „ Боби и тайните сътрудници на Дядо Коледа “, с красивите илюстрации на Филип Цонкин, е радостна и познавателна, с прелестни послания към родителите и децата. 

Далеч, надалеч на север, чак в Лапландия. Там, в недрата на планината Корвантунтури, се намира работилницата на Дядо Коледа, където елфите работят неуморно, с цел да може в коледната заран всички послушни деца да получат своите дарове. А за непослушните ще има единствено вълнени чорапи.

Сред голямата купчина с писма до Дядо Коледа е и това на шестгодишния Боби. Списъкът му с стремежи е дълъг-предълъг. Но дали Боби е бил дисциплиниран? И по какъв начин Дядо Коледа узнава кои деца слушат, с цел да им изпрати мечтаните дарове?

Юлия Спиридонова дава отговори на тези жизненоважни за дребните читатели въпроси, като разкрива кои са тайните сътрудници на белобрадия дъртак. Това са всички птички, които остават да зимуват тук. Тя ни среща с тях – кои са те, по какъв начин наподобяват, какво се случва на тайните им заседания и по какъв начин изпращат отчетите си до Лапландия.

Книгата ще бъде налична в книжарниците на 3 декември, а в случай че я поръчате от издателството ще я получите с 30% отстъпка, с персонален подпис от Юлия Спиридонова и ще участвате в лотария за коледна кошница с изненади.

Като една истинска съвременна приказка „ Боби и тайните сътрудници на Дядо Коледа “ си има и луксозен филмов откъс: 


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР